Rekrytering av Area Sales Manager till Rototec!

Rekrytering av Area Sales Manager till Rototec!

Har du ett långsiktigt sätt att ta dig an utmaningar med ett tydligt genomförandefokus samt brinner för att leverera kvalitet och service i världsklass? Vill du ta möjligheten att bli en del av ett företag som vill att du som individ konstant ska utvecklas och ta nya kliv?

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Rototecs räkning en Area Sales Manager. Tjänsten avser en direktrekrytering, vilket innebär att Professionals Nord sköter processen i form av urval, intervjuer och presentation för kundföretaget. Du kommer sedan anställas direkt hos Rototec.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Rototecs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till, jacob.matsson@professionalsnord.se

Hos Rototec erbjuds du utveckling i form av kompetensutbyte och vidareutbildningar, gränsen för hur långt du kan utvecklas sätts bara av dig själv. Här finns alla förutsättningar för att kombinera en fantastisk karriärmöjlighet med att ha det otroligt roligt på jobbet.

Inledningsvis får du som nyanställd en två veckor lång grundutbildning på plats i Stockholm för att på bästa sätt ska komma in i rollen. Vidare kommer du att få en mentor som engagerat introducerar dig i företaget och dina arbetsrutiner.

Arbetsuppgifter

Som Area Sales Manager hos Rototec säljer du Geoenergilösningar till företag. Där kommer du arbeta aktivt med att hitta nya, samt vårda befintliga kunder inom ditt geografiska område som täcker Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland.

Du kommer till exempel att:
  • Genomföra research av marknaden rörande potentiellt intressanta kundföretag
  • Ringa och boka möten med potentiella kunder
  • Genomföra möten och uppföljningsmöten
  • Ta fram och skicka offerter/prisförslag till kunderna
  • Ansvara över att sålda projekt genomförs i nära samarbete med projektledare
Detta är en bred roll där arbetsuppgifterna är många och varierande. Vägen till framgång som Area Sales Manager hos Rototec går genom hög effektivitet, kvalité samt eget driv och stort kundfokus.

Vi söker dig som

Har minst två års erfarenhet inom b2b försäljning. Du har vana av kundrelationer och av att arbeta under eget ansvar mot uppsatta mål. Har du erfarenhet av byggbranschen är det meriterande för tjänsten. Förhandlingsvana ser vi som meriterande samt juridiska kunskaper, exempelvis inom entreprenadjuridik.

Du innehar körkort B, samt talar och skriver både svenska och engelska flytande då arbetsuppgifterna kräver det.

Personlig lämplighet kommer vi att värdera högt i denna rekrytering. Vi ser därför att du som söker är ansvarstagande och ser till att avsluta uppstartade projekt genom att driva ditt arbete framåt självständigt. Du är serviceminded med kunden i fokus och du skapar relationer vart du än går. Du kan se och förstå helheter och samband, är strukturerad med god ordning och reda samt att du är kostnads- och resultatorienterad.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson, 073 800 50 38

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Rototec är Europas största leverantör av geoenergilösningar och en driven branschinnovatör. Geoenergi är förnybar energi från marken som kan användas till att värma och kyla fastigheter i alla storlekar. Rototecs tjänster omfattar hela processen kring geoenergisystem - allt från konsultation till installation. Företaget grundades 2007 och bedriver verksamhet i hela Norden. Omsättningen år 2019 uppgick till 56 miljoner euro. www.rototec.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (22 dagar kvar)