Junior Project Manager till Rototec

Junior Project Manager till Rototec

Vill du vara en viktig komponent hos Europas största leverantör av geoenergilösningar? Drivs du av utveckling och en variationsrik vardag?

Vi söker nu dig som är i början av din karriär och vill bygga din framtid tillsammans med den drivna branschinnovatören Rototec i Umeå.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Rototecs räkning en Junior Project Manager. Tjänsten avser en direktrekrytering vilket innebär att Professionals Nord sköter processen i form av urval, intervjuer och presentation för kundföretaget. Du kommer sedan anställas direkt hos Rototec.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Rototecs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till, info@professionalsnord.se

Rototec har idag verksamhet i Upplands Väsby, Göteborg och Umeå. För att ta ännu fler marknadsandelar letar de nu efter dig som vill axla rollen som Project Manager för Västerbotten/Norrbotten med utgångspunkt från Umeå. Det här är tjänsten för dig som vill arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag med helhetsansvar och representera ett mycket starkt varumärke.

Hos Rototec erbjuds du utveckling i form av kompetensutbyte och vidareutbildningar och gränsen för hur långt du kan utvecklas sätts bara av dig själv. Här finns alla förutsättningar för att kombinera en fantastisk karriärmöjlighet med att ha det otroligt roligt på jobbet.

Inledningsvis får du som nyanställd en introduktion på plats i Stockholm för att du på bästa sätt ska komma in i rollen. Vidare kommer du att få Hans-Magnus som närmsta chef och mentor som på ett engagerat sätt kommer att introducera dig i företagets- och i arbetsrutiner. Resor förekommer i tjänsten då du kommer att besöka kontoret i Stockholm samt i din roll som Project Manager vara ute i fält och besöka pågående projekt.

Till en början kommer du även att vara högst delaktig i den dagliga produktionen där du kommer att ansvara för inköp, lagerinventering samt vara ute på fältet och utföra kollektorinstallationer. Ju mer Rototec växer i regionen kommer din roll att definieras och målet från Rototecs sida är att du på sikt ska bli projektansvarig i din region.

Arbetsuppgifter

Som Junior Project Manager kommer du att kommunicera dagligen med produktionsledare och kunder för att säkerställa en hög leveranssäkerhet. Du förväntas arbeta självständigt och även vara drivande i förbättringsarbetet. Vidare kommer du att arbeta med dokumentation och till din hjälp kommer du att ha Rototecs CRM system Rotomap.

Du kommer till exempel att:
  • Koordinera och följa upp pågående projekt
  • Medverka vid byggmöten
  • Genomföra fysiska uppföljningar och bistå med hjälp ute på fält
  • Fungera som länk mellan Rototec och underentreprenörer
  • På sikt ansvara för egenkontroll av rapporter
Detta är en bred roll där arbetsuppgifterna är många och varierande. Vägen till framgång som Project Manager hos Rototec går genom hög effektivitet, kvalité samt eget driv och stort kundfokus och gränserna för din utveckling sätts endast av dig själv.

Vi söker dig som

Har en teknisk utbildning och/eller erfarenhet från liknande arbete inom produktionsplanering. Har du erfarenhet av byggbranschen är det meriterande för tjänsten. Förhandlingsvana ser vi som meriterande samt juridiska kunskaper, exempelvis inom entreprenadjuridik.

Du innehar körkort B samt talar och skriver både svenska och engelska flytande då arbetets uppgifter kräver det.

Personlig lämplighet kommer vi att värdera högt i denna rekrytering. Vi ser därför att du som söker är ansvarstagande och ser till att avsluta uppstartade projekt genom att driva ditt arbete framåt självständigt. Du ska trivas med att arbeta strukturerat och leverera resultat. Du är kreativ och har en förmåga att lösa problem snabbt och flexibelt. God förmåga att bygga relationer internt och externt är en förutsättning för att lyckas med arbetsuppgiften. Vidare är det nödvändigt att du är stresstålig och flexibel då du i rollen driver förbättringsarbete parallellt med den dagliga planeringen.

Då du i rollen representerar Rototec är du affärsmässig med en drivkraft att ständigt vilja utvecklas som person och samtidigt bidra till verksamhetens framgång.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner, 0720 50 29 91

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Rototec grundades år 2007 och är idag Europas största leverantör av geoenergilösningar och en driven branschinnovatör. De erbjuder bergvärme och -kyla särskilt för stora fastigheter och industrifastigheter. Deras tjänster omfattar hela processen kring geoenergisystem - allt från konsultation till undersökning av berggrunden och installation.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 28 sept (6 dagar kvar)