Fastighetstekniker till Rikshem

Fastighetstekniker till Rikshem

Om företaget

Rikshem har på kort tid vuxit till att bli ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Till sitt fastighetsbestånd i Umeå söker de nu två Fastighetstekniker som vill vara med och utveckla sina fastigheter och kundkontakter till nästa steg. Rikshem är en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner, som just nu befinner sig i en spännande utvecklingsfas och tar nästa steg i utvecklingen med fokus på kundmötet, områdesutveckling och hållbara investeringar. Rikshem erbjuder nu möjligheten att få vara med och växa på ett av Sveriges mest spännande fastighetsbolag. Läs mer på Rikshem.se

Du kommer börja din resa som konsult genom Clockwork men för rätt person kommer det finnas goda förutsättningar till en anställning direkt hos Rikshem.

Dina arbetsuppgifter

Som fastighetstekniker ingår du i Rikshems förvaltningsorganisation som utför drift och underhåll av fastigheter. Du har ett nära samarbete med förvaltare, uthyrare och de övriga fastighetsteknikerna som arbetar inom fastighetsbeståndet. Dina vanligaste arbetsuppgifter består av kontakt med våra kunder, felavhjälpning, kontakt med underentreprenörer, energieffektivisering och driftoptimering. Vidare ansvarar du för att planera och lägga upp ditt arbete, utföra rutinmässig rondering, besiktning och injustering samt hålla kontakt med hyresgäster och leverantörer. I rollen har du stor frihet under ansvar och möjlighet att själv påverka arbetsprocessen.

Din profil

I denna tillsättning kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Besitter du en utbildning inom fastighetsteknik eller har relevant branscherfarenhet så ser vi det som meriterande. Ett krav vi ställer är att du har körkort och hanterar såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Som person är du van vid att ta egna initiativ och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du kommer att vara Rikshems ansikte utåt och därför är det viktigt att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande med andra. Du har ett brinnande intresse för att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera god service. Du har en naturlig fallenhet för att planera, samordna och utveckla arbetet. Vidare ser vi att du har förmågan att utveckla effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem.

Rikshem arbetar för att vara en inkluderande organisation och söker därför dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra.

Din ansökan
För mer information är du varmt välkommen att kontakta Mattias Adolfsson på tfn: 0733-51 27 25. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 21 april, via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Mattias Adolfsson
Telefon 0733 51 27 25
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se