Projektledare med inriktning el

Projektledare med inriktning el

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare ansvarar du för helheten i stora och små projekt. Med kunden i fokus och ett lösningsorienterat sinne skapar du kundvärde och resultat.
En stor del i ditt arbete kommer vara att jobba med nya och befintliga kunder där du är den som driver affären framåt på en operativ nivå i dialog med kunden. Du håller organisationen uppdaterat rörande nya projekt och leder uppföljning inom organisationen avseende daglig styrning, ekonomi, kvalitet, leverans och miljö.

Din profil

Vi söker en driven person med elkunskap som trivs i händelsernas centrum. Med kunden i första rummet skapar du långsiktiga relationer och arbetar kvalitetsinriktad i ett högt tempo. Som person är du driven, engagerad, tävlingsinriktad och prestigelös.

Det ingår resor i tjänsten och du bör vara inställd på resor 1-2 gånger i månaden. Med värdegrunden i fokus och ett högt engagemang i ett entreprenörsdrivet företag hoppas vi kunna finna rätt människa för rollen.

Övrig information

I denna rekrytering samarbetar RIKELEKTRO med Konsultia, Alla ansökningar samt frågor hänvisas till dom,
Vid frågor Konatkta Andreas Widmark 072-517 26 12 alt. Sven Ericsson 070-5172979
Sista Ansökningsdag är den 12 Oktober
Mer info
Kontaktperson Andreas Widmark
Telefon 0725172612
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Konsultia AB
Sista ansökningsdag 12 okt 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RIKELEKTRO AB är sedan 2018 en del av Instalco. Instalco bildades i början av 2014 och består idag av ett 60-tal bolag inom El, VS, Ventilation, Kyla, Sprinkler och Industrirör med en omsättning på nästa 5 miljarder.
Idag är Instalco, genom sina bolag i gruppen, representerade i Sverige, Norge och Finland. Instalcos vision är att bli den ledande aktören i branschen sett till hög teknisk kompetens, effektiva leveranser i rätt tid och förmåga att utföra totallösningar.

Välkommen till nordens främsta huvudentreprenör för detaljhandeln. Med en liten flexibel och kompetent organisation levererar vi snabbt och exakt, och alltid över kundernas förväntan.
Vårt motto är engagemang, nyfikenhet och ansvar hela vägen. Vi är idag totalt 37 anställda fördelat på projektledare, elektriker, snickare, inredningssnickare samt målare i Sverige & Norge

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se