Nu söker CINCO och Hörnet extrapersonal!

Nu söker CINCO och Hörnet extrapersonal!

Dina arbetsuppgifter

Som medarbetare hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete i en ständigt föränderlig miljö.

Vi söker nu bar- och servispersonal. Som bartender hos oss kommer du att ingå i ett stort team och arbetstiderna kommer att variera. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att förbereda baren, serva våra gäster både middagstid och på nattklubben, sedan ska du självklart göra Umeås godaste drinkar!

Som servispersonal kommer du ingå i ett stort team och här kommer du arbeta med servering av mat och dryck, ta emot bokningar via dator och telefon och självklart ta hand om våra gäster och besökare på bästa möjliga sätt.

Din profil

Vi söker dig som vill jobba med service och du bör ha ett brinnande intresse för mat och dryck. I och med att vi är relativt nyöppnade och innehåller ett nytt koncept kommer dina tankar och idéer vara uppskattade för att vi tillsammans ska nå framgång.

För tjänsterna som servispersonal är tidigare erfarenhet av serviceyrke meriterade, men inte ett krav. Det absolut viktigaste är din personlighet och ditt engagemang. Vi tror att du har ambitionen att alltid göra de lilla extra i varje möte med våra gäster.

För tjänsterna som bartender hos oss ser vi gärna att du har minst 1 års erfarenhet, men det är inget krav då det är viktigare med rätt mindset och en vilja att lära dig bartenderyrket.

Vi söker dig som vill jobba extra hos oss och då stora delar av försäljningen sker under kvällar och helger ska detta inte vara ett hinder för dig.
Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Då tjänsterna i stor utsträckning innebär kommunikation och samverkan med kollegor och gäster är det viktigt att du får energi av att samarbeta och serva andra.
Ta chansen och följ med oss på vår fortsatta resa!

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. All kontakt går via Clockwork Bemanning & Rekrytering men kunden tar vid när det blir tid för intervju.
För mer information är du varmt välkommen att kontakta Josefin Granström, på tfn: 0733-51 27 77.
Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen så ansök med CV och personligt brev så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se, men senast den 12 Maj.
Mer info
Kontaktperson Josefin Granström
Telefon 0733-51 27 77
Område Umeå
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vid årsskiftet slog vi upp portarna till två nya restauranger; CINCO och Hörnet.
Vilka är då vi? -Vi är idag 190 medarbetare inom koncernen där Oleary´s idag är flaggskeppet. Nu har en ny resa påbörjats där vi skapat en helt ny restaurang med en unik atmosfär som vi tycker ha saknats i Umeå. Vi erbjuder luncher, middagar och nattklubbsverksamhet. Hjärtat i verksamheten och vår absolut största styrka är vår personal.

Nu söker vi efter fler stjärnor som vill jobba extra hos oss på CINCO och Hörnet.
Det viktigaste vi gör är att rekrytera rätt personer att växa med då kvalitet och service är ledord i allt vi tar oss för. Välkommen med din ansökan!