Operationssjuksköterska till Centrum för AnOpIVA, Umeå

Operationssjuksköterska till Centrum för AnOpIVA, Umeå

Om arbetsplatsen
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Inom länskliniken An/Op/IVA Västerbotten bedrivs akut och planerad operationssjukvård, anestesi med tillhörande postoperativ vård, intensivvård för barn och vuxna samt sterilteknisk verksamhet på region- och länsnivå i nära samarbete och samverkan med övriga kliniker i länet. Kliniken ansvarar också för länets och regionens helikopter- och flygläkarjourverksamhet. I klinikens uppdrag ingår att bedriva forskning, utveckling och undervisning.

På våra tre operationsavdelningar i Umeå arbetar vi teamorienterat inom områdena allmänkirurgi, kärlkirurgi, gynekologi, robotkirurgi, ortopedi, ryggkirurgi, öron-näsa-halskirurgi och barnkirurgi samt neurokirurgi i samverkan med respektive kliniker.

Operationsavdelningarna i Umeå söker nu operationssjuksköterskor. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats, där teamarbete och god arbetsmiljö står högt på agendan. Som medarbetare hos oss har du förmånen att arbeta enligt en arbetstidsmodell som möjliggör förkortad arbetstid, ökad tid för återhämtning och högre ersättning vid obekväm arbetstid än det allmänna avtalet. Du har dessutom en stor möjlighet att själv påverka förläggningen av dina arbetspass.

Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som operationssjuksköterska hos oss ansvarar du för patientens trygghet, god vård och omvårdnad före och under operationen inom ditt specialistområde. Du arbetar självständigt samtidigt som du är en del i ett operationsteam. Eftersom Norrlands universitetssjukhus är ett utbildningssjukhus ingår även handledningen av studenter. Handledningen av studenter ger oss möjlighet att själva hålla oss uppdaterade då det gäller rutiner och behandlingar av våra patienter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operation.

Som person ser vi att du är ansvarsfull. Du har god förmåga att arbeta såväl självständigt som att samarbeta i team och bidra till helheten. Vi hoppas att du som söker är positiv till förändringsarbete som ger ett mervärde för patienterna. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar aktivt till en bra arbetsmiljö.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:2020-07-31

Referensnummer:A963731

Välkommen att söka genom att:
  • Göra en digital ansökan via denna länk.
Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:2

Kontakt

Kontaktpersoner
Gunnel JohanssonAvdelningschef090-785 11 40gunnelmaria.johansson@regionvasterbotten.se

Jessica BohlinAvdelningschef090-785 37 02jessica.bohlin@regionvasterbotten.se

Stina AlserydAvdelningschef090-786 44 18stina.alseryd@regionvasterbotten.se

Övrigt
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.
Mer info
Kontaktperson Gunnel Johansson
Telefon 090-785 11 40
Email Mejla Gunnel Johansson
Område Umeå
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.regionvasterbotten.se/
Sista ansökningsdag 31 juli 2020 (21 dagar kvar)