Allmänspecialister, Ålidhem Hälsocentral, Umeå

Allmänspecialister, Ålidhem Hälsocentral, Umeå

Arbetsuppgifter

Som allmänspecialist hos oss bidrar du med kunskap och engagemang som får människor att känna sig trygga.
Specialiteten allmänmedicin karaktäriseras av mötet med patienten, genom hela livet. I kompetensen ingår att möta människor i alla åldrar med alla sorters hälsorelaterade problem samt att självständigt bedöma och behandla dessa, också de upplevelser och besvär som inte orsakas av definierbar sjukdom. I det allmänmedicinska specialistarbetet ska man också följa en individs olika hälsoproblem över tid och i bedömningen av hälsoproblemen väga in personens hela livssituation. Du är aktiv i en stor läkargrupp och samverkar med övriga yrkesgrupper. I rollen ingår också handledning till studenter, ST-läkare och AT-läkare

Kvalifikationer

För detta jobb behöver du vara specialist inom allmänmedicin. Erfarenhet av arbete som allmänspecialist är meriterande. Vidare är det viktigt att du har intresse för handledning av studenter och utbildningsläkare. Du är en närvarande och positiv person som med expertkunskap och omsorg ser patienten och bidrar till en helhetssyn som gör vårdprocessen bättre och tryggare. Du tycker om att samarbeta och att finnas där för andra människor. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Anställningsvillkor

Antal platser:2
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
A955263

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 2020-05-31

Arbetsgivarens referensnummer: A955263

Ansök här i samarbete med Offentligajobb

Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Upplysningar
Karl-Gustav Forsberg
Verksamhetschef
070-327 35 09
karlgustav.forsberg@regionvasterbotten.se

Fackliga kontaktpersoner
Kerstin Eilers
Läkarföreningen
090-785 00 00 8vxl)
kerstin.eilers@regionvasterbotten.se
Mer info
Kontaktperson Karl-Gustav Forsberg
Telefon 070-327 35 09
Område Umeå
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://regionvasterbotten.se/jobb?itemid=64832306317111a292ba0ab6613bb573
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Regionens primärvård bedriver bred primärvårdsverksamhet inom hela Region Västerbotten och möter patienter i alla åldrar, både i tätort och glesbygd. Med 33 hälsocentraler och sjukstugor finns vi där du finns. Vi arbetar aktivt med forskning och utveckling och tar tillvara medicinska resultat för att erbjuda vård med hög kvalitet där patienten är delaktig. Vi vill att våra medarbetare ska vara delaktiga, ha inflytande och känna stolthet över att arbeta i regionens primärvård.

Ålidhems Hälsocentral ingår i regionens primärvård och ansvarar för hälso- och sjukvård på primärvårdsnivå för ca 21 000 invånare. Här finns barnfamiljer, internationell karaktär, studenter och en gnutta genuin Västerbottnisk landsbygd. Vi arbetar fortlöpande med att få ett optimalt omhändertagande av våra patienter samtidigt som vi uppnår en god arbetsmiljö. Vi finns nära Norrlands Universitetssjukhus och Umeå universitet och totalt är vi ca 90 medarbetare. Ålidhems hälsocentral inrymmer även primärvårdsjouren som är öppen på kvällar och helger. Distriktsläkarna som arbetar där kommer från hälsocentraler från Umeå med kranskommuner, både privata och de som är i regionens regi.
Vi hoppas du blir nyfiken och kommer till oss med dina erfarenheter och ditt personliga engagemang!