Senior utvecklare till Realsprint!

Senior utvecklare till Realsprint!

Vi söker dig som vill vara med och ta fram framtidens mjukvara för finansieringslösningar!

Du blir en viktig del i Realsprints framtidsplaner och ni kommer över tid att tillsammans bygga ett ännu mer kompetent team för utveckling och förvaltning av befintliga och nya tjänster till stora, internationella kunder. Vill du komma till ett företag som andas kompetens, roliga projekt och framåtanda borde du ta chansen direkt!

Sök tjänsten redan idag!

Information om tjänsten

I normala fall sitter du i Umeå i Realsprints lokaler eller ute hos kund, men rådande omständigheter gör att man ofta arbetar hemifrån i dagsläget. Självklart deltar du på alla härliga resor och gemensamma aktiviteter som Realsprint anordnar. Du blir en del av ett härligt och kompetent gäng som strävar åt samma håll - framåt.

Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Realsprints önskemål är att alla frågor kring tjänsten inledningsvis går till Moa.Lindgren@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Tillsammans med ditt team har du en betydande roll i Realsprints framtidsplaner. Realsprint hanterar affärssystemet åt ett internationellt företag och både underhåller och vidareutvecklar detta. Du kommer i nära samarbete med kunden, som har kontor i Umeå, att underhålla och vidareutveckla systemet för att skapa framtidens system inom finans.

Vi söker dig som

Har utbildning inom datavetenskap, systemvetenskap eller liknande. Du har åtminstone arbetat något år och känner dig bekväm i rollen som utvecklare. Exakt antal år är inte det viktiga, det vi vill är att du hunnit blivit bekväm med att arbeta med struktur och väldefinierade processer, hunnit stöta på problem, vant dig vid att kommunicera med andra i arbetet och fått självförtroende i din yrkesroll. Du behöver kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av CI/CD och TDD.

Meriterande:
  • Java EE
  • MSSQL
  • Hibernate
  • jBoss
  • Git
  • Microservices
  • Erfarenhet av t.ex. Azure, AWS, Google Cloud Platform eller Digital Ocean
  • Docker och Kubernetes
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Lindgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

https://realsprint.com/
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 15 okt 2021 (82 dagar kvar)