Ekonom med redovisningsinriktning

Ekonom med redovisningsinriktning

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonom på Rapunzel kommer du arbeta i en innovativ organisation med stora flöden och ständiga förbättringar. Du kommer att arbeta med både operativt redovisningsarbete och med förbättringsprocesser av ekonomi. I det dagliga arbetet ingår bland annat att leverera korrekta siffror och beslutsunderlag till de övriga affärsenheterna och beslutsfattande chefer inom koncernen. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av löpande redovisning, bokslutsarbete, kund- och leverantörsreskontra. Du kommer även att vara super user i företagets affärssystem Microsoft Navision 2018. Rapunzel jobbar mot internationella leverantörer vilket innebär arbetsuppgifter som moms- och valutaomvandling.

Din profil

Vi söker dig som har en ekonomisk högskoleutbildning om minst tre år i ryggen och är hungrig efter en ny utmaning. Du har hunnit skaffa dig några års arbetslivserfarenhet och detta gärna mot redovisning. Meriterande är om du har jobbat i affärssystemet Navision. Vidare ser vi det som en förutsättning att du hantera svenska och engelska i både tal och skrift.

I denna tillsättning kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person tror vi att du är noggrann och strukturerad, samt att du självständigt driver ditt arbete. För att passa hos oss och i rollen är det en fördel om du är flexibel, engagerad, prestigelös och tar egna initiativ för att förbättra och effektivisera dina ansvarsområden. Vi tror också att du är en serviceinriktad och positiv person, som trivs med utmaningar. Du är en analytisk problemlösare med ett genuint intresse av utvecklingsarbete.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Mattias Adolfsson, via tfn; 073-351 27 25. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför snarast möjligt, men absolut senast den 24 november, via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Mattias Adolfsson
Telefon 073 351 27 25
Område Umeå
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Löshårsföretaget Rapunzel of Sweden grundades år 2007 och har idag vuxit till ett onlineföretag med 150 mkr i omsättning och ett sjuttiotal anställda. Med kunder i över 60 länder står global expansion i fokus och idag är webbplatsen översatt till tio språk. Företaget använder sitt eget varumärke, levererar löshår, peruker, och hårvård till människor världen över. Förutom en stor online-verksamhet, med huvudkontor i Stockholm, har Rapunzel of Sweden också startat Rapunzel Store Concept. Där ingår salonger och butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors. Mer info hittar du på www.rapunzelofsweden.se.

Vi söker nu en ekonom till vårt kontor i Umeå. Detta är chansen för dig som vill arbeta i en ung och innovativ miljö, dessutom i sann tillväxtanda. Trivs du med ett snabbt tempo och med möjligheten att påverka ditt eget arbete? Då är denna tjänst rätt för dig.