Teknisk support

Teknisk support

Randstad fortsätter att växa och våra kunder har hög efterfrågan på medarbetare inom kundtjänstyrket. Därför söker vi dig som är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning som vill arbeta extra hos vår kund i Umeå. Trivs du med att arbeta serviceinriktat, är lösningsorienterad och vill bli del av en arbetsplats som präglas av en öppen och familjär atmosfär. Tjänsten bygger på social kompetens och flexibilitet när arbetet kommer att innehålla administrativa arbetsuppgifter och hantering av inkommande samtal med teknisk inriktning.

Omfattning:
Extrajobb-timmar

Arbetsbeskrivning:
Du kommer primärt att hantera inkommande samtal och ge tekniskt support samt rådgivning kring fibernät åt kund. Du registrerar och följer upp supportärenden, arbetar med felavhjälpning samt bevakar att ärenden slutförs. Arbetet innefattar skriftlig dokumentation samt underhåll av IT-system och jobba med förbättringsrutiner.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som önskar få arbeta extra parallellt med dina studier, du är minst 18 år fyllda, med ett tekniskt intresse och känsla för service. Du bör vara orädd och lösningsorienterad med vilja att alltid ge bästa tänkbara service. Känna igen dig i beskrivningen som kommunikativ och punktlig. Tidigare erfarenhet av kundbemötande, kundtjänst eller använt telefon som främsta arbetsverktyg är meriterande. Det är viktigt att du kan behålla lugnet i stressade situationer och att du tycker om att bemöta varje kund med en hög servicenivå. Vidare kräver arbetet att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Det är viktigt att du även är en van och duktig dataanvändare.

Som konsult förväntas du snabbt komma in i nya organisationer och sätta dig in i olika kulturer och system på kort tid. Tjänsten innebär många kontakter och det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-11-25, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Alma Henriksson, alma.henriksson@randstad.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 25 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.