Stundentambassadör för rekrytering

Stundentambassadör för rekrytering

Randstad fortsätter att växa och vi söker nu en ny medarbetare på deltid under sin studietid. Rollen som studentambassadör hos oss innebär att du får möjlighet att succesivt stötta oss genom våra rekryterings- och bemanningsprocesser. Vill du avsätta 15 timmar per vecka till att bygga på din kompetens, ditt CV och din möjlighet att bli en i vårt härliga gäng på Umeåkontoret? Läs på mer och ansök nedan!

Arbetsbeskrivning

Ditt arbete kommer att fokusera på att komplettera våra Konsultchefer och Rekryteringskonsulter i deras dagliga arbete med varierande arbetsuppgifter. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är personaladministration, CV-granskning, referenstagning, systemadministration, skapa och kontrollera underlag och dokument. Tjänsten grundar sig på att succesivt bygga upp din kompetens fram till sommaren, då du ska ha möjlighet att vara mer självständig och arbeta heltid under vald period.

Omfattning:
Deltid, ca 15 timmar/vecka - sommarjobb heltid

Startdatum:
Mars, efter överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som studerar på en akademisk utbildning och har minst ett år kvar av dina studier. Vi ser gärna att du läser Personalvetarprogrammet men ser likväl studier inom andra relaterade områden som intressanta. För att göra ett bra jobb krävs det att du är strukturerad, flexibel och tänker proaktivt. Har du erfarenhet av att leda personal eller jobba utåtriktat mot tjänstemän i olika branscher är det meriterande.

Du är självständig, noggrann och kommunikativ. Du har en mycket god förmåga att formulera dig väl både muntligen och skriftligen både på svenska och engelska. Vi värdesätter utöver detta en god samarbetsförmåga och social kompetens.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar. På Umeåkontoret är vi 7 engagerade kollegor som med god gemenskap jobbar hårt för att nå nya mål.

Sista ansökningsdag:
2019-01-20, urval och intervjuer kommer att ske efter sista ansökningsdag.

För information: Niclas Ericsson, 073-3434113.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Administration, HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 20 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.