Ramirent söker Mekaniker till Umeå

Ramirent söker Mekaniker till Umeå

Din roll
Huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen som Mekaniker/Hisstekniker vid Ramirent i Umeå är att genomföra funktionskontroll samt reparation och underhåll av våra maskiner i fält och på någon av våra anläggningar.

Du fungerar även som tekniskt stöd för våra kundcenter och arbetar det verksamhetssystem som vi använder oss av. I tjänsten har du ansvar för att vara med och planera ditt eget arbete och även sköta viss del av reservdelsbeställningar. Som Mekaniker/Hisstekniker ute hos kund är du Ramirents ansikte utåt och tjänsten innebär stor variation och många kontaktytor. Du kommer framförallt att ansvara för service och reparationer av våra liftar, hissar, anläggningsmaskiner och andra stora maskiner.

Vi har en öppen kultur där samarbete, laganda, engagemang och god kommunikationsförmåga är förutsättningar för att trivas och göra ett bra arbete hos oss.

Vem är du?
Vi tror att du har några års erfarenhet från verkstadsarbete, god maskinkännedom och teknisk grundkompetens inom mekanik, hydraulik och el. Erfarenhet från maskinuthyrningsbranschen eller närliggande branscher är meriterande. B-körkort och grundläggande datavana är ett krav. Truckkörkort/traktorkort samt BE-körkort är meriterande.

Som person är du utåtriktad, har en hög servicevilja och sätter alltid kunden i främsta ledet. Säkerhet är A och O på Ramirent, därför är det viktigt att du är ansvarstagande och utför dina uppgifter noggrant, initiativrikt och ansvarsfullt i ditt arbete och har en prestigelös inställning till samarbete med andra. Det är viktigt att du både har en vilja av att arbeta självständigt och att ta egna initiativ, samt att du trivs med att arbeta i grupp. Då det förekommer montage utomhus och på hög höjd, förväntas du ha en god fysik.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Har du frågor?
Vänligen ta kontakt Lift- & Kundcenterchef, Daniel Nilsson, telefon 090 16 81 57.

Ansökan
Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en internationell koncern som präglas av öppenhet, ständig utveckling och stort engagemang med hög servicenivå. Sista ansökningsdag är den 25 april 2021. Välkommen med din ansökan!

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i Söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag.

Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag. Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.