Medarbetare till Ramirent i Umeå

Medarbetare till Ramirent i Umeå

Är du kundorienterad, tekniskt intresserad och trivs med ett brett arbetsfält, då har du träffat helt rätt! Ramirent i Umeå utökar och söker nu en medarbetare för arbete inom leverans, mottagning och funktionskontroll med ett särskilt ansvar för fallskydd och trafikmaterial.

I arbetsuppgifterna ingår:
  • Ansvar för kollektivt fallskydd och trafikmaterial
  • Mottagningskontroll samt lastning och lossning av bland annat ställning, fallskydd, trafikmaterial
  • Genomföra mottagningsbesiktningar och dokumentera eventuellt uppkomna skador
  • Vid behov utföra även enklare service/reparationer på maskinparken
  • Samla ihop och lasta det material som ska levereras till kund eller andra kundcenter inom Ramirent
Bakgrund
Du är en person som gillar ordning och reda och har ett teknikintresse. B-körkort och grundläggande IT-kunskaper är ett krav. Då vi har internationella kunder behöver du också kunna tala engelska. BE-körkort och truckkort/traktorkort är önskvärt men inget krav för denna tjänst.

Personliga egenskaper
Du är utåtriktad, håller en hög servicenivå och sätter alltid kunden främst. Du levererar med hög kvalitet, arbetar proaktivt och tidseffektivt. Säkerhet är A och O på Ramirent, därför är det viktigt att du är ansvarstagande och utför dina uppgifter noggrant och strukturerat. Då arbetsuppgifterna emellanåt kan vara tunga har du en god fysik. För att lyckas och trivas i rollen måste du kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ, samtidigt som prestigelöshet är en viktig egenskap; på Ramirent arbetar vi tätt tillsammans och hjälps åt där det behövs.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast den 25 april 2021. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Kund- och Liftcenteransvarig Daniel Nilsson, telefon 090 16 81 57.

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i Söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag.

Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag. Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.