Sjöfartsfolk till Röbäcks Ytbehandling

Sjöfartsfolk till Röbäcks Ytbehandling

Har du ett intresse för båtar och sjöfart? Vill du ha ett trevlig och aktivt arbete ute i friska luften? Då har du nu chansen att bli del av Röbäcks Ytbehandling. Ett familjeföretag som startade för över 20 år sedan där huvudverksamheten är muddring och sjö jobb!

Information om tjänsten

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Röbäcks Ytbehandling under sex månader. Intentionen är att du därefter ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårat önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Som sjöfartsfolk hos Röbäcks ytbehandling arbetar du praktiskt med muddring. Det innebär bland annat att framföra båten, grävning med grävmaskin samt reparationer av maskiner. Under sommaren är arbetstiderna ofta i skift och du arbetar över hela norrlandskusten.

Vi söker dig som

Är händig och tycker om ett fysiskt arbete där du både får arbeta självständigt oh i team, har du tidigare erfarenhet av att arbeta med muddring eller på sjön är det meriterande men inget krav. Vidare ser vi att du är prestigelös samt har ett risktänk och en förmåga att planera ditt arbete.

För arbetet krävs det att du har skeppar 8 utbildning. C-kort och dykarcertifikat är meriterande men inget krav, detsamma gäller om du har erfarenhet av att svetsa. B-körkort är ett krav, samt svenska i tal och skrift.

START: Omgående/enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström, josefine.haggstrom@professionalsnord.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.