Är du Röbäcks Sweden AB:s nya verkstadsarbetare?

Är du Röbäcks Sweden AB:s nya verkstadsarbetare?

Är du en person som motiveras av ett omväxlande arbete som innehåller allt från ritläsning till att kunna svetsa? Röbäcks Sweden AB söker nu en medarbetare som har erfarenhet av svetsning sedan tidigare och vill tillhöra en härlig arbetsgrupp.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Röbäcks Sweden AB:s räkning en verkstadsarbetare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Inledningsvis kommer du att arbeta tillsammans med en mer erfaren medarbetare för att på sikt bli helt självgående. Du kommer att tillhöra ett team på ca 30 personer och dina arbetstider är 07:00-16:00. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Röbäcks Sweden AB. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Röbäcks Sweden AB:s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

I rollen som verkstadsarbetare hos Röbäcks Sweden AB kommer dina arbetsuppgifter vara varierande. Uppgifterna kommer främst bestå av ritläsning, klippa och bocka i stål och svetsa med MIG/MAG.

Vi söker dig som

Har klarat av en svetsarprövning och har förståelse för ritningsläsning. Du har B-körkort, då verkstaden är en bit utanför Umeå.
Har du traverskort ser vi det som meriterande med det är inte ett krav för tjänsten då det finns möjlighet till utbildning på plats. De är även meriterande om du har certifikat i heta arbeten.

Vi tror att dina personliga egenskaper har en stor roll för denna tjänst. Som person är du social och samarbetar bra med andra. Du är en engagerad medarbetare som alltid hjälper till när det finns behov! Självklart har du ett stort intresse för verkstadsarbete och allt vad det innebär.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 28 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.