Utvecklare till Pure IT!

Utvecklare till Pure IT!

Vill du vara med i ett erfaret team där du får chansen att utmanas med att ta fram nya produkter och lösningar med modern teknik? Drivs du av att ständigt utvecklas och är tekniskt intresserad? Då är det dig vi söker. Skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Pure ITs räkning en Utvecklare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Pure IT under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Pure IT sitter i fräscha lokaler belägna i centrala Umeå. Pure IT är ett växande företag och idag består Umeåteamet av 16 kunniga och engagerade medarbetare som nu letar efter dig för att utöka teamet! Till en start tilldelas du en mentor för att du på bästa sätt ska komma in i rollen på Pure IT.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Pure ITs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som Utvecklare hos Pure IT kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av systemutveckling med JavaScript (Node.js, React och Angular) och andra tekniker som Java och .Net.
Du kommer huvudsakligen att utveckla olika produkter och lösningar åt kunder med modern teknik som en del i vårt in-house-team, då vi ser ett växande behov från våra kunder av den typen av tjänster.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Vara med och utveckla i olika projekt i ett nytt in-house-team
  • Arbeta med tekniker som Node.js, React, Angular, Java & .NET
  • Nyutveckling och förvaltning av applikationer i JavaScript, .NET och Java
Pure IT i Umeå är ett gäng konsulter med många års erfarenhet av olika systemutvecklingsprojekt, i flera olika roller och inom många verksamhetsområden och plattformar. De har bland annat kunder inom finans och försäkring, skogsindustri, statliga myndigheter och lärosäten.

Vi söker dig som

Har eftergymnasial utbildning inom Systemutveckling, datateknik eller annan närliggande utbildning. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav då det behövs i dialogen med kunder och medarbetare. Har du samlat på dig 2 års relevant arbetslivserfarenhet ser vi det som meriterande. Erfarenhet av utveckling av mobilappar är starkt meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Pure IT.
Som person är du driven och sitter på ett eget engagemang. Vidare är du prestigelös och att bygga relationer är något som faller naturligt för dig.

START: Augusti/September
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

"Pure IT Group är verksamma inom utveckling och IT-arkitektur, integration, teknisk testning och projekt- och testledning och vi hjälper våra uppdragsgivare att effektivisera mjukvaruleveransen och "digitalt transformera kundens verksamhet på riktigt", för att citera hur ledande bolag på den svenska marknaden benämnt oss. - Tillsammans är vårt primära ledord.

Vi utvecklas tillsammans med våra uppdragsgivare. Genom vår tekniska expertis i harmoni med branschkunskap inom exempelvis bank och försäkring, offentlig verksamhet och spel hjälper vi våra kunder till effektivare processer och förbättrade användarupplevelser. Vi jobbar på att ständigt vara uppdaterade på vad som väntar runt hörnet, vilken teknik, verktyg eller process som är det bästa, där vi tillsammans kan dra nytta av de tekniker och trender som framtiden erbjuder."
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 23 aug 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.