Reliningstekniker i Umeå

Reliningstekniker i Umeå

Din utmaning:

Är du händig, serviceinriktad, tycker om att arbeta i team och gillar nya utmaningar? Då kan vi erbjuda intressanta arbetsuppgifter och möjligheter inom vårt teknikområde. Du arbetar i nära kontakt med våra kunder och tillsammans med dina kollegor utför ni samtliga av de omväxlande och tekniskt krävande arbetsmoment som ingår i relining med våra tekniker. Arbete på annan ort kan förekomma.

Din bakgrund:

Vi ser gärna att du kan uppvisa ledaregenskaper och har en utpräglad serviceinställning. Självständighet, ansvarskänsla och ärlighet är absoluta krav från vår sida.
Branscherfarenhet kommer meriteras men är inget krav, du kan lika gärna komma från närliggande bransch. Vi erbjuder internt erforderlig utbildning med upplärning på vår specialutrustning. Körkort klass B är en förutsättning.

Ansökan:

Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan redan idag.
Mer info
Telefon 090 - 71 01 00
Email Mejla Proline Nord AB
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://proline-group.com/sv
Sista ansökningsdag 22 juli 2021 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Proline Group är marknadsledare inom rörrenovering i fastigheter.
Vi erbjuder effektiva och flexibla lösningar för att åtgärda dag- och spillvattenledningar så smidigt och kostnadseffektivt som möjligt både för fastighetsägare och för boende. Med vår egenutvecklade Proline-metod renoverar vi de gamla rören genom att spruta ut en plast invändigt. Alternativt använder vi vår Prosoc-metod där vi vränger in ett flexibelt foder. Vi är en helhetsleverantör och utför arbetet helt i egen regi, för att kunna säkerställa en jämn och hög kvalitet och ett professionellt genomförande.