Projektledare till Sigma Industry East/North

Projektledare till Sigma Industry East/North

Om företaget

Vi söker efter den bästa entreprenöriella projektledaren som tillsammans med oss vill vara delaktiga i att bygga upp morgondagens teknikkonsultföretag och det bästa laget inom projektledningen i Norrland. Vi ger dig en unik möjlighet att få vara med från starten och bygga upp en vinnande verksamhet från grunden. Vi erbjuder också en resa med hårt arbete, svett, tårar, skratt och en massa utveckling!

På Sigma har du möjlighet att arbeta i olika branscher och hos olika kunder. Vi har tillgång till många spännande uppdrag genom vårt höga anseende och genom våra goda kundrelationer. Vår gedigna erfarenhet från konsultbranschen ger en hög träffsäkerhet när vi tillsätter uppdrag.
Arbetet kan utföras såväl självständigt som i team och du har förmågan och viljan att utbilda och leda kollegor. Du erbjuds en trygg, långsiktig och utvecklande anställning. Vi tillämpar agila utvecklingsplaner som följs upp genom tät kontakt med närmsta chef. Din resa börjar som konsult via Clockwork under det första året med målsättningen att Sigma övertar anställningen när både du och Sigma upplever att matchningen blivit rätt.

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du arbeta tillsammans med de främsta företagen inom svensk industri. I din roll som projektledare är du ansvarig för att leda projekt enligt de önskemål som förmedlas från kunden. Du driver och leder olika resurser inom industrin, har ett nära samarbete med sälj, inköp, beredning, planering och produktion. Du ansvarar för att både ta fram och nå uppsatta tidplaner och budget i dina projekt, interna som externa.

Omkring dig kommer du att ha många framgångsrika kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte inom Sigma. Då vi verkar i flertalet branscher kan du också få möjlighet att pröva vingarna på uppdrag utanför din comfort zone, i nya kontexter och med annorlunda teknologi. Hos oss kan du räkna med utmanande och utvecklande projekt!
Summerat:
  • Komplexa tekniska team
  • Internationella miljöer
  • Leda och fördela arbete för att uppnå affärs- och leveransmål
  • Kontinuerlig kontakt med kunder, leverantörer och interna parter
  • Följa upp nyckeltal för att upprätthålla hög kundnöjdhet och goda relationer
Din profil

Vi söker dig som tycker att det väldigt kul att jobba i projektform, som gillar samarbete och har förmågan att kommunicera säkert, tydligt och effektivt. Du har goda kunskaper inom tex PPS och BAS-P/U, har du dessutom en KA så är det ett starkt plus.

Som person är du engagerad och affärsmässig, strävar efter att leverera ditt yttersta och har stor social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av såväl självständigt arbete som i team med andra.
Du har sannolikt en ingenjörsutbildning och ett stort intresse för utveckla relationer, projektledning och teknik! Vi söker dig som vill vara med och bygga det vassaste konsultlaget!

Erfarenheter av nätverkande och vana att driva affärer i mål är meriterande.
Färdigheter att leda personal, arbeta med rekrytering och att delegera arbetsuppgifter är positivt.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Mattias Adolfsson tfn. 0733-51 27 25. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 7 juni, via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Mattias Adolfsson
Telefon 0733512725
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Sigma Industry East North AB som är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom process-, produkt- och produktionsutveckling som vill hitta nya tillvägagångssätt utifrån de etablerade standarderna. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet skapar vi en miljö som ger våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas. Skulle du vilja växa i denna miljö?

Sigma erbjuder kvalificerade konsulttjänster för forskning och utveckling till kunder i hela världen. Hos Sigma får du som är ingenjör en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i våra egna projekt. Med förutsättningarna att kombinera interna och externa uppdrag mellan Sigmas olika verksamheter skapas branschöverskridande möjligheter för ingenjörer!