Vi söker medarbetare till service desk och IT-support!

Vi söker medarbetare till service desk och IT-support!

Har du erfarenhet av administration och vill arbeta på 50 %? Då är detta tjänsten för dig!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en medarbetare till deras service desk och IT-support. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund.

Uppdraget är på 50% och planerat att löpa under fyra månader. För rätt person finns både möjlighet till utökning av tjänstgöringsgraden och uppdraget kan med stor sannolikhet bli förlängt varpå du kan se detta som ett långsiktigt uppdrag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Du kommer bemanna vår kunds service desk och IT-support, vilket bland annat innefattar felsökning och administrativ hjälp. Du utför många av arbetsuppgifterna i de vanligaste programvarorna från Microsoft och Adobe.

Vi söker dig som

har erfarenhet av administration och felsökning. Du har relevant utbildning inom IT eller motsvarande kunskaper förvärvat på annat sätt. Du kommunicerar på svenska flytande då det behövs i kommunikationen med användarna.

I denna rekrytering värderas personlig lämplighet lika högt som teknisk kunskap. Du ger ett professionellt bemötande och har en pedagogisk förmåga att hjälpa andra. Utöver det är du serviceinriktad och noggrann i din dokumentation.

START: Januari
OMFATTNING: 50 %
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.