Säljare till nysatsande företag

Säljare till nysatsande företag

Vill du ta klivet in i säljkarriären där du får vara med i den frammarsch som vår kund gör? Du kommer att arbeta och utvecklas inom försäljning mot bank och försäkring, där du inledningsvis får en säljskola i världsklass!

Ta chansen och få viktiga verktyg för din framtida karriär samtidigt som du har roligt på arbetet! Sök tjänsten redan idag, då det är start omgående!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för kunds räkning säljare. Professionals Nord har ett väletablerat samarbete med kunden och du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första sex månaderna. Såväl Professionals Nord som kundens målsättning är att du efter denna period kommer anställas direkt av kund förutsatt att alla parter är nöjda.

Det centralt belägna kontoret i Umeå präglas av gemenskap och glädje. Här finns alla förutsättningar för att kombinera en fantastisk karriärmöjlighet med att ha det otroligt roligt på jobbet. Under tiden ni alla arbetar hårt planerar ni även för att ha roligt tillsammans.

Tjänsten omfattar heltid där arbetstiderna är förlagda måndag till fredag under kontorstider. Ambitionen är att du ska bli långsiktig i tjänsten, vilket gör att vår kund kommer satsa på din utveckling och att du på bästa sätt trivs i rollen.

Arbetsuppgifter

Som nyanställd få du en introduktion genom en säljskola för att du på bästa sätt ska komma in i rollen och införskaffa dig de rätta verktygen. Vidare kommer du att få stöttning av närmsta chef och teamcoach, som på ett engagerat sätt kommer att introducera dig till företaget och arbetets rutiner.

Som säljare kommer du ha kontakt med både befintliga och nya kunder, avseende uppdrag inom bank och finans till elleverantör som exempelvis Skellefteå Kraft. Verktygen för att lyckas finns och du har duktiga mentorer på plats för att du ska utvecklas i rollen som säljare. För dig som visar framfötterna finns goda utvecklingsmöjligheter att avancera ytterligare steg.

Hos vår uppdragsgivare är det högt i tak och de satsar mycket på att du ska trivas vilket visar sig genom deras fokus på arbetsmiljön, personalfrämjande aktiviteter och prisutdelningar.

Vi söker dig som

Är driven och önskar utvecklas som säljare!

Personlig lämplighet kommer vi att värdera högt i denna rekrytering. Vi ser därför att du som söker är målmedveten, serviceinriktad och ansvarsfull. Vidare är du tävlingsinriktad och motiveras av höga resultat och du har en drivkraft att ständigt vilja utvecklas som person och samtidigt bidra till verksamhetens framgång. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Företaget är byggt av människor med entreprenörskap och personligt driv. De brinner för försäljning och service och de tror att gemenskap och mångfald gör dem starka.

Deras kultur bygger på engagemang, kvalité, kunskap, effektivitet och respekt. Att arbeta hos dem innebär att du tror på din egen förmåga och drivenhet och att du är redo för både en yrkesmässig men också en personlig utveckling.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 nov (16 dagar kvar)