Ny exad .NET utvecklare till vår samarbetspartner!

Ny exad .NET utvecklare till vår samarbetspartner!

Är du ny examinerad .NET utvecklare som vill slå dig in på arbetsmarknaden med möjlighet att utvecklas i ett högt tempo? Hos vår kund kommer du ges möjlighet att utvecklas inom din roll samt inom företaget! Lockas du av detta ska du söka in till tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en .NET utvecklare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under sex månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som .Net utvecklare kommer du att arbeta med att förändra och anpassa IT-lösningar mot produktion. I rollen krävs ett självständigt arbetssätt och arbetsuppgifterna kommer främst innefatta kodning, men även kravställa och utföra testning om det krävs.

Vi söker dig som

Är ny examinerad och har en relevant universitetsutbildning. Du har kunskaper/ erfarenheter inom .NET. Vi ser att du talar svenska och engelska då dialogen i arbetet förutsätter det. Har du kunskaper inom Oracle databaser och/ eller intresse för industrisystem ser vi det som meriterande, men det är inget krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Vi söker dig som drivs av ny teknik och hela tiden vill utvecklas. Vi tror att du motiveras du av att arbeta i team. Du brinner för att skapa kod av hög kvalitet som är både förändringsbar och säker. Vidare ser vi gärna att du är driven, tar initiativ och är lätt att samarbeta med.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (16 dagar kvar)