Montör av slangmontage med start vecka 15

Montör av slangmontage med start vecka 15

Söker du ett arbete där du får använda händerna och arbeta tillsammans med andra? Har du möjlighet att börja vecka 15? Sök tjänsten redan idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår samarbetspartners räkning en montör av slangmontage. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår samarbetspartner från vecka 15 fram till semestern.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår samarbetspartners önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att tillsammans med 4 kollegor montera hydralkit utifrån en ritning. Du kommer att få upplärning på plats av en erfaren kollega. Tillsammans med ditt team på 8 kollegor arbetar ni i tvåskift, förmiddag och eftermiddag.

Vi söker dig som

Gillar att arbeta och gillar att göra det i ett högt tempo. Då det är ett fysiskt arbete, gillar du att arbeta händerna och kroppen. Har du tuckkort är det ett plus, men inte ett krav. Då du kommer att arbeta tillsammans med andra i ditt team, ser vi att du är en person som gillar att samarbeta med andra.

START: vecka 15
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefin Sjöström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (18 dagar kvar)