Junior Javautvecklare till offentlig sektor - hög lön utlovas!

Junior Javautvecklare till offentlig sektor - hög lön utlovas!

Arbeta som IT konsult hos Professionals Nord på ett fast uppdrag inom offentlig sektor med goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du en tillsvidareanställning och ett fast uppdrag ute hos vår kund med uppstart redan i december. Du har erfarenhet av bland annat Java och vi erbjuder en hög lön och goda förmåner med möjlighet till utbildning där utveckling står i fokus.

Information om tjänsten

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund. Du kommer att ingå i ett agilt systemutvecklingsteam där både nyutveckling och förvaltning ingår i ert uppdrag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du att ha ett varierande arbete, teamet ansvarar över hela flödet från att planera, analysera, kravhantera, konfigurationshantera miljöer, utveckla och testa till att driftsätta utvecklad funktionalitet.

Du kommer även vara med och förvalta funktioner genom exempelvis felsökning och hantering av produktionsincidenter.

Vi söker dig som

Har erfarenhet inom Java och C. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av WLS, Unix, SQL eller liknande. För att arbeta med våra uppdrag kommunicerar du väl på både svenska och engelska. Har du erfarenhet av Shell-script eller Jenkins är det meriterande men inte ett krav.

Vi söker dig som drivs av ny teknik och hela tiden vill utvecklas. För att trivas i rollen motiveras du av att arbeta i team. Du brinner för att skapa kod av hög kvalitet som är både förändringsbar och säker. Vidare ser vi gärna att du är driven, tar initiativ och är lätt att samarbeta med.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid tillsvidare
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Markgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.