Är du vår nästa servicemedarbetare på ett välkänt företag i Umeå?

Är du vår nästa servicemedarbetare på ett välkänt företag i Umeå?

Trivs du med att arbeta praktiskt i en roll där dagarna är variationsrika? Är du en händig person som trivs med stor frihet under ansvar?
Perfekt, då har vi tjänsten för dig!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för kundens räkning en servicemedarbetare.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult ute hos kunden under en månads tid till att börja med. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Företaget är ett välkänt företag som är etablerat i hela Europa. I ditt team ingår det i dagsläget sju anställda och du kommer bli en del av ett trevligt och sammansvetsat gäng som ser fram emot att du ska komma på plats.
Tjänsten innebär att du kommer arbeta vardagar 7 - 16. För att ge dig de bästa förutsättningarna att komma in i rollen så kommer du att få en gedigen introduktion.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

I rollen som servicemedarbetare kommer ditt dagliga arbete innehålla allt från att hyra ut och returnera bodar till kunder, enklare el och vattendragningar och det kan även förekomma en del snickerijobb.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Rörmokeri
  • Gå igenom leveranser
  • Plocka grundmaterial
Vi söker dig som

Är praktiskt lagd och som inte är rädd för att ta i när så behövs. Vidare uppskattar du självständigt arbete såväl som samarbete med andra och kan på ett lyhört och tillmötesgående sätt kommunicera med både kunder och kollegor.
Inga särskilda krav krävs för tjänsten men meriterande om du har B-körkort, liftkort, truckkort eller erfarenhet av byggbranschen.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som servicemedarbetare. Du kan arbeta självständigt och har en hög servicekänsla och tycker om att ge det lilla extra även under perioder som präglas av ett högt tempo med många saker på gång samtidigt.

START: Omgående eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid en månad med chans till förlängning
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Viktoria Engsoo

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 20 aug 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.