Löneadministratör till vår kund!

Löneadministratör till vår kund!

Har du en utbildning inom ekonomi och erfarenhet av att arbeta med löner? Nu söker vi en löneadministratör till vår kund med start omgående!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en Löneadministratör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 12 månader. Tanken är att du därefter ska bli anställd direkt hos vår kund, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter

Som löneadministratör ansvarar du tillsammans med dina kollegor för allt vad som har med lönerna hos företaget att göra. Du har även hand om löpande bokföring. Rollen är serviceinriktad och du kommer ha kontakt med flera olika personer inom företaget.

Vi söker dig som

Antingen har en gymnasieutbildning inom ekonomi och erfarenhet av att arbeta med löner, alternativt dig som har en universitetsutbildning inom lämpligt område. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Fortnox och/eller Edison men inget krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos vår kund.

Du är serviceinriktad och har ett intresse för siffror. Vidare ser vi att du är en strukturerad person som håller ordning och redan. Vi ser även att du är lyhörd, vågar fråga och samtidigt modig genom att ta egna initiativ.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström josefine.haggstrom@professionalsnord.se , Moa Lindgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 29 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.