Teknisk dokumentatör till vår samarbetspartner!

Teknisk dokumentatör till vår samarbetspartner!

Är du noggrann och strukturerad? Har du ett tekniskt intresse och är kreativ? Då är detta tjänsten för dig! Läs vidare så berättar vi mer!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår samarbetspartners räkning en teknisk dokumentatör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår samarbetspartner under 12 månader.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och samarbetspartners önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som teknisk dokumentatör kommer du att ändra och uppdatera dokument. Arbetet är projektbaserat där du och dina kollegor samarbetar för att tillsammans uppnå mål.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Hantering av översättningar
  • Ändring av text och bild i dokument
  • Leverans av dokumentation
Vi söker dig som

Har fullständig gymnasieutbildning. Du har goda kunskaper inom Office-paketen och i det svenska och engelska språket då översättning av dokumenten kräver detta. Har du dessutom arbetat med översättningar eller gjort tekniska instruktioner sedan tidigare är detta meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen.
Du är strukturerad, noggrann och gillar att samarbeta med övriga kollegor. Vidare är du en person som gillar att ta egna initiativ.

START: Februari
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (11 dagar kvar)