Har du erfarenhet av industrin? Se hit!

Har du erfarenhet av industrin? Se hit!

Västerbottens industri växer explosionsartat och det är klart att du vill vara med på resan! Vi på Professionals Nord strävar alltid efter att hitta talanger och möjliggöra karriärsutveckling och kompetensförsörjning i världsklass både för dig som kandidat och våra kunder i regionen.

Är du redo för nästa steg i karriären och vill komma i kontakt med rätt personer för det klivet? Då är PN rätt kontakt för dig! Just nu söker vi dig med arbetslivserfarenhet och utbildning inom exempelvis svets, lackering, service- och underhåll. Kanske har du erfarenhet som tekniker eller mekaniker, som industrielektriker eller automation?

Information om tjänsten
Professionals Nord söker dig med arbetslivserfarenhet från industrin som är nyfiken på att ta nästa steg i karriären. För denna annons finns inte en färdig roll men vi vill gärna ha in din ansökan och på så sätt starta upp en kontakt som förhoppningsvis leder till en ny tjänst!

Observera att denna annons inte garanterar ett specifikt uppdrag eller tjänst.

Vi söker dig som
har tidigare arbetslivserfarenhet som till exempel underhållsmekaniker, servicetekniker, svetsare, lackerare, karosseri, automatisering eller industrielektriker. Har du jobbat med något liknande som inte står här är även du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Du bor antingen i Umeå, inom pendlingsavstånd eller har ett intresse av en potentiell flytt för en spännande jobbmöjlighet!

Låter detta som du? Skicka in din ansökan nedan!

OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emelie Steen

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 1 aug 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!