Erfaren produktionstekniker på jakt efter nytt uppdrag? Se hit!

Erfaren produktionstekniker på jakt efter nytt uppdrag? Se hit!

Är du erfaren produktionstekniker och nu redo att ta nästa kliv i karriären? Hos oss får du möjlighet att själv vara med och påverka vilket uppdrag du ska arbeta på och du ges goda möjligheter till personlig utveckling.

Låter detta intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker efter erfarna produktionstekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult på uppdrag av hos en av våra samarbetspartners. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Som produktionstekniker hos våra kunder kommer uppdragen att skräddarsys utifrån dina tidigare erfarenheter och preferenser. Våra kunder är verksamma inom flera olika branscher men framförallt Food and Pharma och tillverkningsindustrin.

Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Effektivisering av flöden
  • Lean
  • Skapa Arbetsinstruktioner
  • Bygga upp nya flöden och processer
Vi söker dig som

Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare och är nu redo att gå vidare i din karriär. Flytande engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten. Har du B-körkort ser vi det som meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos vår samarbetspartner. Du har enkelt att arbeta enskilt och trivs även i samarbetet med övriga kollegor. Vidare är du en driven person som gillar att ta egna initiativ.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 juli 2021 (2 dagar kvar)