Controller till internationellt bolag

Controller till internationellt bolag

Dina arbetsuppgifter

Som controller och kvalitetsansvarig hos oss har du en bred och central roll där du arbetar självständigt med bolagets ekonomi och kvalité i nära samarbete med bland annat VD. I rollen arbetar du med uppföljning, prognostisering, analys och budgetarbete, men det kan även förekomma mer traditionella redovisningsuppgifter som exempelvis löpande bokföring, löner och bokslut. Utöver det arbetar du också som kvalitetsansvarig och hanterar bolagets kvalitetsledning och ISO-certifiering. Även marknadsföring, hantering av kund respektive leverantörsavtal samt allmän företagsadministration kan ingå beroende på kvalifikationer och intresse.

Hos oss finns stora möjligheter att utvecklas långsiktigt, både i din roll och tillsammans med bolaget som just nu är inne i ett utvecklingsskede i en bransch under tillväxt. Du erbjuds ett varierat och fritt arbete tillsammans med ett glatt och kompetent gäng i en familjär atmosfär.

Din profil

Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande, med minst ett par års erfarenhet av redovisning och ekonomisk uppföljning. Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska. Det är meriterande om du har arbetat med kvalitetsledning och ISO-standarder, samt om du har erfarenhet från producerande företag i internationell miljö.

För att vi alla ska trivas med varandra är det viktigt att du är en engagerad person som gillar att arbeta verksamhetsnära. Vi tror att du tar initiativ, har ett eget driv och att du trivs med att arbeta med andra likväl som självständigt. Du drivs av att skapa resultat, värdesätter ordning och reda i ditt arbete samt är en lyhörd lagspelare. Vidare är du analytisk, strukturerad och kommunikativ.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Emelie Wijk på tfn: 0733-51 27 28. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 7 juni 2020, via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Emelie Wijk
Telefon 0733-51 27 28
Område Umeå
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Proant AB är ett företag som utvecklar, tillverkar och säljer antenner, främst för inbyggnad i exempelvis elmätare, hemlarm, och annan utrustning som behöver trådlös uppkoppling. Kunderna är ofta välkända internationella bolag, exempelvis Bosch, GE Healthcare, Weber, Raspberry Pi och Schneider Electric, där Proant tillsammans med kunden utvecklar en lämplig antennlösning. Proant har ett helägt dotterbolag i Hong Kong som levererar varor direkt till kunderna och drygt 95% av leveranserna går till den globala marknaden utanför Sverige.

Vill du arbeta med ekonomistyrning och kvalité i en spännande global miljö i en växande bransch, men samtidigt på ett mindre, familjärt bolag? Vi söker dig som är en erfaren ekonom som vill ta en viktig roll med stor frihet under ansvar.