CE-chaufför till Umeå

CE-chaufför till Umeå

Beskrivning

Vi söker två CE-chaufförer till sommarperioden juni-juli-aug. Det finns också goda möjligheter till förlängning efter sommaren.

Det här förväntar vi oss

Vi söker chaufförer som ska arbeta med långdistansfrakt längs den vackra norrlandskusten. Arbetet innebär förutom körning med bil och släp också att du är med under lossning och lastning vid PostNords terminaler.

Uppdraget är på heltid.

Du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup och vara uthyrd till vår kund PostNord. Stora möjligheter till förlängd anställning finns.

Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är något vi värderar högt, du behöver ha tidigare erfarenhet av lastbilskörning med körkortsklass CE.

Vi tillämpar drogtester samt efterfrågar ett utdrag från belastningsregistret.

Krav:

Förarbehörighet CE / Digitalt förarkort / Yrkeskompetensbevis (YKB)

Ansökan

Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Genom att söka denna tjänsten ger du ditt samtycke till oss att begära in utdrag ur belastningsregister samt genomföra en liten kreditupplysning.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se