Montör / servicetekniker industri- och garageportar

Montör / servicetekniker industri- och garageportar

Som montör/servicetekniker har du ett fritt och omväxlande arbete där du monterar, reparerar och servar industriportar. Ibland får du motsvarande uppdrag på villasidan men i första hand arbetar du mot industrisidan.

Du arbetar självständigt, är nyfiken och har ett driv att ta reda på information. Hos oss får du möjlighet att tänka kreativt och triggas av möjligheten att klura ut en lösning när något oväntat uppstår.

Vi lägger stor vikt vid att du kan agera problemlösande och behålla lugnet.

Att gilla frisk luft och väder är en förutsättning som Garageportexpert, vi upplever årets alla årstider; varma brittsommardagar, vinterns krispiga luft och den fantastiska klara vårsolen. Vi monterar helt enkelt oavsett vilket väder det bjuds. Arbetet är fysiskt och förutsätter att du gillar kroppsarbete och har en fysik för det.

Vi söker dig som:
Har erfarenhet av arbete inom montage/service samt kundkontakt. Du har någon form av elkunskap, det behöver inte vara dokumenterad utbildning utan det kan vara kunskap insamlad på annat sätt.

Vi ser gärna att du också har kunskap om, hydraulik, smide eller annat praktiskt arbete.

B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift är krav. BE-kort är ett stort plus. Skulle du inte ha utbildning i Heta arbeten och Liftutbildning, kan det lösas vid anställning.

Vill du växa och utvecklas tillsammans med oss är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt, ansökningarna behandlas kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Gill Hansen Nilsson
Telefon 090-206 65 32
Område Umeå
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.garageportexperten.se
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Garageportexperten är marknadsledande och har branschens bredaste utbud, vilket vi är stolta över. Vi arbetar utifrån värdeorden - glädje, professionalism och engagemang. Orden genomsyrar såväl kundrelationer som klimatet kollegor emellan. Du blir en del av ett öppet familjärt team där ärlighet och konstruktiv kritik ges och tas - tillsammans skapar vi det bästa arbetsklimatet och nöjda kunder!