Tekniker Porsche Center Umeå

Tekniker Porsche Center Umeå

Du blir en nyckelperson i verkstaden där ditt fokus till stor del kommer att ligga på ny teknik. Du arbetar tillsammans med en reservdelsman, servicemarknadschef, servicerådgivare och övriga tekniker och blir en viktig del av teamet.

Utöver garantiarbeten, reparationer och
service-/underhållsarbeten kommer du att arbeta mycket med tekniska felsökningar och diagnostisering, vilket ställer krav på tekniska kunskaper och slutledningsförmåga. Mötet med kunden är ett vardagligt inslag där du ofta hamnar i en konsultroll.

En vanlig dag på jobbet:
  • Service enligt serviceprotokoll på samtliga Porschemodeller
  • Utföra alla typer av reparationer på Porsche
  • Utför inbytestester av beg. bilar, både Porsche och andra märken
  • Kontrollerar bilar för Porsche Approved-garanti
  • Hjulskiften, hjulinställning, däckbyten samt balansering
  • Iordningställande av nybilar
  • Friläggningsarbeten inför lackarbeten samt reparation av (lack?)skador av mindre art
  • Ombyggnation/montering av tillbehör
Placering för tjänsten är på Porsche Center Umeå.

Vi erbjuder dig:
Ett roligt jobb där du får jobba med världens kanske bästa bilar, tillsammans med trevliga arbetskamrater. Du kommer in under en expansiv period där du blir en del av ett sammansvetsat team med stora tillväxtmöjligheter. Och precis som på racingbanan kommer hela teamets prestationer att vara beroende av varje enskild medlem. Är du rätt person så kommer detta att bli hur bra som helst. Du söker tjänsten med en uppdaterad CV

Vi arbetar med ett löpande urval, så vänta inte!
Skicka din ansökan till:
johan.reichler@porsche-umea.se
Mer info
Kontaktperson Johan Reichler
Telefon 0906904910
Email Mejla Johan Reichler
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.porsche-umea.se/
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

De senaste åren har Porsche ökat försäljningen rejält, inte minst här i Norrland. Det är glädjande förstås och det betyder också ett ökat behov av personal som kan serva bilarna. Därför behöver vi nu en ny, duktig tekniker till Porsche Center Umeå.

Vi som jobbar här har en väldigt stark kärlek till bilar i allmänhet och till bilar av märket Porsche i synnerhet. Därför söker vi såklart någon som delar vår passion och som är lika stor Porsche-entusiast som vi.

Vem är du?

Du har erfarenhet från bilbranschen och vana vid att jobba som tekniker/mekaniker. Du har ett starkt teknikintresse och följer med utvecklingen av ny bilteknik, i synnerhet inom hybrid samt elbilssegmentet. Du är social och duktig på att föra dialog med kund vid exempelvis felsökningar. Du behöver vara flytande i både svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

För oss är kundnöjdhet och långsiktighet de viktigaste hörnstenarna, därför lägger vi stor vikt vid ditt engagemang och din personlighet. Det är viktigt att du är en lagspelare.