Studerande automationsingenjör till global kund

Studerande automationsingenjör till global kund

Vi söker studerande automationsingenjörer till vår globala kund i Umeå, Du får en unik möjlighet att komma in i branchen under studietiden, har du vad som krävs? Urval sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om tjänsten

Som blivande ingenjör med intresse för industriell automation får du här en möjlighet att tidigt komma in i branchen och jobba/lära av ett marknadsledande företag.
Du erbjuds jobba 15-20h i veckan, sommarjobb och stora chanser till anställningen efter avslutad utbildning.

Vem är du?

Vi söker dig som läser till ingenjör med stort intresse för industriell automation. Du bör ha avslutat ditt första år på utbildningen. För denna tjänst krävs ett stort engagemang och drivkraft. Du förväntas ha förmågan att jobba självständigt i team och själv ta iniativ efter förmåga.

Om verksamheten

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Helena Forsberg
Telefon 090160533
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (5 dagar kvar)