Konstruktör

Konstruktör

Vi söker nu två konstruktörer med inriktning mekanik inför kommande konsultuppdrag i Umeå. Har du nyligen tagit examen eller jobbat några år som konstruktör och känner att det är dags att utvecklas i en ny roll? Skicka in ditt CV till oss idag, urval och intervjuer sker löpande.

Om tjänsten

Som konstruktör kommer du jobba i ett team med projekt som kan vara skiftande tekniskt avancerade. Arbetsuppgifterna för en konstruktör är varierande och kan till exempel vara att:
  • utveckla produkter
  • ta fram tekniska lösningar och ritningar
  • löpande hålla kontakt med leverantörer
  • ta fram tekniska offertunderlag
Huvuduppgiften är problemlösning baserat på kundens specifika önskemål.

Vem är du?

Vi tror att du som söker är utbildad högskole- eller civilingenjör med inriktning maskinteknik och har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Är du nyexad med rätt driv och ett genuint intresse för konstruktion och mekanik, tveka inte utan skicka in ditt CV du också.

Du är en tekniker med mycket goda kunskaper inom mekanisk konstruktion. Det är meriterande om du har kunskap inom CAD system. För att lyckas i rollen som konstruktör krävs det att du tar ansvar för din uppgift och själv strukturar din arbetstid. Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressiga situationer. Att komma med nya idéer och angreppssätt på jobbet faller sig naturligt för dig. Vi söker dig som har ett nytänkande samtidigt som du lyssnar på och kommunicerar väl med andra människor.

Om verksamheten

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Erica Lindgren
Telefon 0720708571
Område Umeå
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (5 dagar kvar)