Avtalsadministratör till företag i Umeå

Avtalsadministratör till företag i Umeå

Nu söker vi på Poolia en serviceinriktad administratör till ett bolag i Umeå. Här ges du möjlighet att bli en del av ett team på en öppen arbetsplats, där fokus ligger på professionell och personlig utveckling. Uppdraget förväntas starta i januari och sträcker sig till december 2020. Med goda möjligheter till förlängning. Urval sker löpande så ansök redan idag!

Om tjänsten

I rollen kommer du fungera som en spindel i nätet där din huvudsakliga arbetsuppgift kommer innefatta hyres- och leasingavtal.

Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasieexamen samt grundläggande ekonomisk kunskap, gärna från tidigare arbete alternativt utbildning
Du talar och skriver svenska och engelska flytande och har goda kunskaper i Office-paketet. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. För att trivas i rollen är det av vikt att du som person är öppen, analytisk och självgående. Du bör ha en god kommunikativ förmåga, är flexibel och har en naturlig känsla för service!

Värdefullt för rollen är också om du har erfarenhet från kundservice . Om du också har erfarenhet av att arbeta med leasing är det meriterande.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Helena Forsberg
Telefon 090160533
Område Umeå
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (12 dagar kvar)