Administratör 50%

Administratör 50%

Har du erfarenhet av administration? Lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter? Trivs med att arbeta självgående men lika mycket i ett team?
Vi söker nu en Administratör på 50% med start under november och till att börja med ett par månader, med chans till förlängning.

Om tjänsten

Omfattning: Deltid 50%
Start: November (eller så snart som möjligt)

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I din roll som Administratör kommer du att arbeta med att gå igenom dokumentation, granska avtal och systematiskt arbeta igenom underlag för att se att all dokumentation är på plats.

Du kommer att
  • stämma av, granska, registrera och säkerställa att samtlig dokumentation är i sin ordning.
  • arbeta i nära sammarbete med kollegor för att lösa arbetsuppgifterna på bästa sätt.
Vem är du?

Vi söker dig som har som lägst gymnasial utbildning, god vana utav Office-paketet, främst excel samt B-körkort.
Du trivs med administrativa arbetsuppgifter och har en förmåga att använda system effektivt. Har du även tidigare erfarenhet att arbeta mot att granska avtal så är det meriterande.

Arbetet kräver god samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att självständigt lösa arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Erica Lindgren
Telefon 0720708571
Område Umeå
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 20 nov 2019 (5 dagar kvar)