CAD Konstruktör

CAD Konstruktör

Vi söker en erfaren civilingenjör med en examen i teknisk fysik, elektronik, mekanik eller liknande. Som person är du driven och självständig med ett fokus på teknisk problemlösning. Du har lätt att ta in komplex teknisk information och är strukturerad. För att lyckas i rollen behöver du logiskt tänkande i många led, vara effektiv, praktiskt lagd och ha förmåga att leverera i tid med precision. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt! Så skicka in din ansökan redan idag

Arbetsuppgifter

I din roll som CAD konstruktör kommer du att skapa CAD-modeller i Catia V5. Du upptäcker, rapporterar och löser konstruktions problem.

Det är viktigt att du håller en hög kvalitet och säkerställer konstruktionen. Du arbetar även mot andra tekniska områden.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet utav att arbeta med CAD, konstruktion samt Catia.

Arbeta som konsult hos Poolia

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 24 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.