Kommunikatör

Kommunikatör

Vi söker för kunds räkning en kommunikatör för ett större bolag i Umeå. Är du nyexaminerad och vill prova på ett spännande yrke är du välkommen med din ansökan redan idag!

Din profil

Vi söker dig som har högskoleexamen inom kommunikation eller motsvarande. Du ska även ha en mycket god förmåga att uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt, både på svenska och engelska. Som person har du hög personlig mognad, är initiativtagande och har samarbetsförmåga. Det är också viktigt att du är strukturerad och kreativ samt uthållig. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är i huvudsak operativa med inriktning webb och digital kommunikation, men även strategiskt arbete ingår. Som webbansvarig kommunikatör arbetar du tillsammans med övriga kommunikatörer med att sprida resultat, öka kännedomen om företaget och bidra till att stärka relationerna med deras intressenter.

Arbeta som konsult hos Poolia

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 6 juli (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.