Trädgårdsmästare till forskningsodling i Umeå

Trädgårdsmästare till forskningsodling i Umeå

Till vår kund i Umeå söker vi nu en Trädgårdsmästare för ett tidsbegränsat uppdrag med start i mitten av februari fram till september. Har du erfarenhet av att arbeta med växter och gillar att arbeta med människor är det dig vi söker!

Arbetsuppgifter

Som Trädgårdsmästare är det din uppgift att sköta växtodlingar för forskningsändamål i klimatrum och växthus. I uppgifterna ingår plantering, vattning och gödning av växter, kemisk och biologisk bekämpning, rengöring av odlingsutrymmen samt viss teknisk tillsyn. Du ingår i ett arbetslag om fyra personer men förväntas även klara av att arbeta självständigt. Helgtjänstgöring ingår enligt schema.

Dig vi söker

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av växtskötsel. Du har också gärna utbildning inom området.

Vi ser även att du har datorvana, servicekänsla, samarbetsförmåga och är bra på att kommunicera på både svenska och engelska.

Specialist inom Life Science

Liksom du är vi på Poolia specialister inom life science, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Vi har erfarenhet av tillsättningar till både privat och offentlig sektor.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 27 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.