Frukostmingel- kom och träffa oss på Poolia för våra kommande uppdrag 25/9

Frukostmingel- kom och träffa oss på Poolia för våra kommande uppdrag 25/9

Hej. Söker du arbete inom administration, kundtjänst, sälj, teknik, IT, logistik ,Life science, ekonomi, HR mm. Kom gärna och träffa oss Tisdag den 25 sep kl 8.30, ät frukost och få möjlighet att presentera dig själv för våra kommande uppdrag.
Anmäl genom att skicka in din ansökan via denna annons.

Program

8.30 Välkommen med frukostmingel
9.00 Presentation av Poolia och olika uppdrag
9.30 Mingel med Konsultchef, rekryterare och rekryteringskonsult

Jobba som konsult via Poolia

Att jobba som konsult hos Poolia innebär att du är anställd av oss. Därefter hyrs du ut till företag som har specifika behov och efterfrågar just din expertis. Om du har ett eget företag anlitar vi dig som underkonsult. Ta steget och börja arbeta som konsult hos oss på Poolia.

Vi har många spännande samarbetspartner i Umeå, både inom privat och offentlig sektor så väl som inom industrin och tjänstebolag.

Kom och träffa oss så berättar vi mer!

Just nu söker vi:
Arbetsplatstekniker
Kundsupport
First line support
Platschef
Kyltekniker
Servicetekniker
Mjukvaruutvecklare
Systemutvecklare
Redovisningsekonom
Konsult inom Omgivningspåverkan
Ekonomiassisten
Teknisk administratör
Inköpschef
Produktingenjörer inom el och mekanik

OBS: Anmäl dig via att klicka på ansök i denna annons. Så vet vi hur många som kommer och vi får samtidigt dina kontaktuppgifter. Bifoga gärna även ditt CV.

Att vara konsult via Poolia

Även fast du byter mellan arbetsplatser behöver det inte betyda att det är en otrygg anställning. Om du är anställd via Poolia omfattas du fortfarande av kollektivavtal och årliga löneförhandlingar. Du har även tillgång till en egen konsultchef som stöd och regelbundna utvecklingssamtal i syfte att få din karriär att utvecklas åt det håll du vill. Lönen sätts individuellt utefter flera faktorer som till exempel utbildning och erfarenhet.

Då vi på Poolia vill att våra anställda ska känna sig trygga omfattas våra konsulter av flera försäkringar - tjänsteförsäkring, tjänstepensionsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring bland andra. Man kan även ta del av liv-, olycksfalls-, sjuk-, och barnförsäkringar genom Poolias förmånliga försäkringspaket.

Poolia är knutet till Söderberg & Partners förmånsportal Benefits. Via Benefits erbjuds Poolias anställda olika förmåner, bland annat försäkringar, friskvårdspott, och ögonlaseroperationer mot bruttolöneavdrag. Benefits erbjuder även andra upphandlade leverantörserbjudanden inom tex friskvård, hälsa och hushållsnära tjänster.

När du arbetar som konsult hos Poolia, är du alltså anställd av oss men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Du får hjälp att utveckla din kompetens under hela karriären, från det att du börjar som konsult till att du rekryteras. Är du redo att sätta igång?
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.