Timvikarierande laboranter till Laboratorie

Timvikarierande laboranter till Laboratorie

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta extra vid sidan av studierna. Möjlighet till sommarjobb kommer sedan att finnas! Så vill du arbeta extra som Laborant och har naturvetenskaplig utbildning som pågår, skicka då in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som Laborant kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:

Mikrobiologisk analys av vattenprover, provdelning inför kemisk analys samt vissa kemiska analyser enligt standardiserade metoder.

I arbetsuppgifterna ingår även uppackning av vatten- och livsmedelsprover samt inregistrering av vattenprover.

Din profil

Vi söker dig som har naturvetenskaplig utbildning samt erfarenhet av mikrobiologiskt och kemiskt laboratoriearbete. Samtliga metod- och rutinbeskrivningar är skrivna på svenska så goda kunskaper i svenska språket är ett krav.

Personliga egenskaper som noggrannhet, ett effektivt arbetssätt och god samarbetsförmåga värdesätts.

Om Poolia

Vi på Poolia Life Science är specialister som rekryterar specialister inom life science. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att Du ska må bra och trivas med oss på Poolia och därför erbjuder vi Dig friskvårdsbidrag, företagshälsovård och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Hos oss får du en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med Dig och kundföretagen under hela din anställning. Vårt mål är att vi ska trivas och utvecklas tillsammans.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 27 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.