Laboratorieassistent till kund

Laboratorieassistent till kund

Vi söker nu Laboratorieassistenter till våra kunder i Umeå. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som Laboratorieassistent kommer du främst att arbeta med sterilarbete. Du kommer att utföra rutinanalyser och arbeta med sterilteknik. Det rör sig om rutinarbete

Vem är du?

Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet utav arbete som Laboratorieassistent, alternativt att du läst till biomedicinsk analytiker eller har motsvarande dokumenterad kompetens inom biomedicin/kemi/kemiteknik.

För att passa för den här tjänsten ser vi att du som person är strukturerad, ansvarsfull, noggrann och flexibel. Arbetet innebär också täta kontakter med kollegor och övrig personal. Du bör därför ha lätt för att kommunicera och kunna använda svenska och engelska obehindrat såväl muntligt som skriftligt. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga, förmåga till självständigt arbete och personlig lämplighet för arbetsuppgifterna.

Om verksamheten

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som har en biokemisk, kemiteknisk eller naturvetenskaplig bakgrund. Vi arbetar med de främsta av Sveriges läkemedels- och livsvetenskapsföretag. Så, vare sig du är intresserad av mikrobiologi, kemi, regulatoriskt-, miljö- eller kvalitetsarbete, marknad och försäljning har vi en tjänst för dig.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (5 dagar kvar)