Erfaren Kemist

Erfaren Kemist

Vi söker dig som är en erfaren Kemist som vill arbeta i team och med att utföra analyser men även som vill arbeta för att utveckla och förbättra rutiner. Låter det här som en tjänst för dig, skicka då in din ansökan så snart som möjligt, då urval sker löpande!

Arbetsuppgifter

I rollen som Kemist kommer det att ingå laborativt arbete med fokus på kemiska rutinanalyser och en del utvecklingsarbete och validering. Du är van att inte bara förbereda och genomföra analyser utan också van att dokumentera och kritiskt utvärdera resultat för att löpande förbättra metoderna.

Din profil

Vi söker dig som har en högskoleutbildning i kemi, gärna med inriktning mot analytisk kemi. Du har bred erfarenhet av analytiska frågeställningar och goda kunskaper gärna från labb.

Ett krav är att du har god vana att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Erfarenhet av att arbeta enligt LEAN, vana av att skriva rapporter på svenska och engelska och kontakt med externa parter ser vi som meriterande.

Vi lägget stor vikt vid personliga egenskaper. Vi letar efter dig som nyfiken och driven. Du är van att arbeta självständigt och ha flera arbetsuppgifter gående parallellt. Du har god samarbetsförmåga och lätt för att ta kontakt, både inom och utanför företaget.

OM POOLIA - VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Vi på Poolia Life Science är specialister som rekryterar specialister inom life science. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att Du ska må bra och trivas med oss på Poolia och därför erbjuder vi Dig friskvårdsbidrag, företagshälsovård och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Hos oss får du en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med Dig och kundföretagen under hela din anställning. Vårt mål är att vi ska trivas och utvecklas tillsammans.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 27 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.