Transportledareassistent

Transportledareassistent

Till Allmiljö söker vi nu en Transportledarassistent. Uppdraget är på heltid, till att börja med från april/maj och över sommaren med möjlighet till förlängning. Vill du ha ett lärorikt sommarjobb inom logistik och administration, ta då chansen och skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som Transportledareassistent är du ett stöd till ordinare transportledare. Du svarar i telefon, tar emot ordrar, godkänner tidrapporter i TransPA samt godkänner fakturor från inlejda chaufförer och göra avräkningar.

Du bidrar med att optimera turer för en effektiv produktion som tillgodoser kundernas önskemål. Följa och analysera verksamhetens utfall både beträffande ekonomi och kvalitet.

Som Transportledareassistent har du en central funktion med många kontaktytor både externt och internt. Du är kundernas kontaktperson för dagliga frågor, vilket innebär att problemlösning är en återkommande uppgift. Tillsammans med kunder, partners och chaufförer utvecklar du smarta logistiklösningar.

Din profil

Vi tror att du har en utbildning inom logistik/administration/ekonomi. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av:
  • transportledning, gärna i systemet Mobilast
  • produktionsuppföljning och analyser
  • kund och leverantörskontakter.
  • arbete med ständiga förbättringar, utveckling och projektarbeten, gärna inom logistik och/eller produktion.
  • åkeribranschen
Som person är du strukturerad, analytisk och lösningsorienterad. Du klarar av att även under pressade situationer behålla goda relationer till kunder, samarbetspartners och chaufförer.

Om Allmiljö

Det Norrländska alternativet,- Allmiljö AB arbetar med avfallshantering, återvinning och transporter. Företaget har huvudkontor i Umeå och platskontor i Skellefteå, Sollefteå och Mora.

Vi omsätter ca 107 miljoner kronor/år och har cirka 55 anställda i olika verksamheter, allt ifrån bemanning av återvinningsanläggningar till chaufförer och maskinförare.

Vi arbetar med både hushållsavfall och verksamhetsavfall. På vissa orter med det ena eller det andra, och på vissa orter med båda delarna. Våra kunder är främst kommuner, industrier samt bygg- och rivningsföretag. Vi har egna sorterings- och återvinningsanläggningar för avfall i Umeå och Skellefteå.

Vi innehar alla nödvändiga tillstånd för transport av avfall och farligt avfall, samt är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO-standarden.

Allmiljö är en trygg samarbetspartner med stabil ekonomi. Vi har högsta kreditrating av bland andra UC och är Trippel-A ratade enligt Soliditets valideringssystem sedan 2008.

Vi är ett dotterbolag inom Kaj Johansson Gruppen AB. Mer information om koncernen hittar du på www.kajs.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 24 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.