Kundmottagare Sommarjobb

Kundmottagare Sommarjobb

Kundmottagare sökes! Från mitten av maj till mitten av september söker vi nu en Kundmottagare till en utav våra kunder i Umeå. Tjänsten är på heltid och du kommer i början att få gå dubbelt med ordinarie personal så du får en bra upplärning i arbetsuppgifterna. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Som kundmottagare är du företagets ansikte utåt, du bemöter kunder i butiken och svarar i telefon. Du tar emot beställningar, svarar på mail, expedierar kunder, är rådgivande och skapar offerter.

Du jobbar i en öppen miljö där kunden och kundservice är i fokus.

Vem är du?

Vi ser att du som söker är serviceinriktad och har ett gott kundbemötande. Du är lösningsfokuserad, snabblärd och driven så att du tar tag i det som behöver göras och tar reda på den information du behöver för att lösa arbetsuppgiften.

Du har en god ordning och reda samt är en glad och trevlig person.

Vi tror att du som söker har minst gymnasiekompetens samt att du tidigare jobbat mot kunder med kundservice. Du har goda kunskaper i svenska och god datavana med att hantera outlook, excel och gärna något affärssystem.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

2011 har Poolia, för andra året i rad, vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare.

Poolia presenterar "Tidernas rekrytering". Besök tidernasrekrytering.se.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Rebecca Vall
Telefon 090-160532
Område Umeå
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 29 apr 2019 (9 dagar kvar)