Kundcentermedarbetare 50%

Kundcentermedarbetare 50%

Till ett kommunalt bolag söker vi nu en Kundcentermedarbetare. Arbetstiderna är måndag- fredag kl 8-12. Vill du ha ett socialt arbete där du svarar på uthyrningsfrågor via telefon? Sök då tjänsten redan idag!

Om tjänsten

Tjänsten är på halvtid och arbetstiden är förlagd måndag till fredag mellan kl 8.00- 12.00
Start 1 december och kommer att pågå minst till 2020-08-31, med möjlighet till förlängning.
Du sitter på kundcentret som är centralt beläget.

Som medarbetare på kundcenter blir arbetsuppgifterna främst att svara på uthyrningsfrågor i telefon och du kommer att ingå i ett team med kollegor i kundcentret som lär upp dig i både system och kunskap kring arbetsuppgifter samt att det finns kollegor som man kan få hjälp utav vid behov.

Vem är du?

Vi söker dig som har allmän gymnasiekompetens samt trivs med att arbeta med människor och service. Erfarenhet av administrativt arbete ser vi det som en fördel.

Vidare har du:
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
  • Goda kunskaper i svenska samt engelska är ett krav
  • Noggrann och har mycket god datorvana.
För att lyckas i rollen behöver man en väl utvecklad kommunikationsförmåga, vara stresstålig och tycka om att arbeta med kunder och ge god service. Vi arbetar i team och värdesätter därför god samarbetsförmåga, en positiv inställning och ett helhjärtat engagemang.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Erica Lindgren
Telefon 090-160530
Område Umeå
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (1 dag kvar)