Ekonom 50%

Ekonom 50%

Vi söker en öppensinnad ekonom med feeling för både siffror och service. Du kommer till en kreativ miljö där du kommer ha en central och viktig plats. Ditt jobb spänner brett mellan såväl ekonomi som administration. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 50% men omfattningen kan komma att utökas. Start omgående och tillsvidare. Urval och intervjuer sker löpande! Välkommen in med din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

Dina ansvarsområden kommer att bland annat vara:
  • Löpande bokföring och förberedande arbete inför bokslut.
  • Upprätta budgetar månadsvis samt presentera analys och budgetavvikelser.
  • Avstämningar av resultat- och balanskonton.
  • Hantera leverantörs-och kundreskontra.
  • Prognoser
Du arbetar i Oracle samt Excel och i tjänsten kommer du att rapportera till distriktschef.

Din profil

Vi söker dig med en akademisk eller annan eftergymnasial utbildning med ekonomisk inriktning samt ett par års för denna tjänst relevant arbetslivserfarenhet. Vidare är du väl uppdaterad inom den svenska lagstiftningen beträffande skatter och redovisningsregler och har utmärkta kunskaper i Excel. Du har också lätt för att lära dig och ta till dig nya kunskaper inom olika IT-system. Erfarenhet av projektredovisning ser vi som meriterande.

Du behärskar väl både svenska och engelska i tal och skrift. Vi tror att egenskaper som att vara serviceinriktad, självständig och noggrann är mycket viktiga för att trivas i tjänsten. Du är mål- och resultatinriktad samt arbetar strukturerat. Du ser deadlines som sporrande och tycker om att ta beslut baserade på fakta mer än magkänsla.

Om poolia

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 10 feb (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.