Testare - specification by example

Testare - specification by example

Vår kund är inne i en spännande utvecklingsresa. Samtidigt skapas nya möjligheter och krav på snabba IT-leveranser och tätt samarbete då dom moderniserar och introducerar ny teknik. Vi söker nu en Testare som vill jobba med Specification by example och automatiserade tester. Så brinner du för detta, skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Vi söker en acceptansdriven testare med större fokus på automatiserade tester och testprocesser.

Vi erbjuder en utvecklande och omväxlande roll i en öppen och flexibel miljö.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen kommer du att utveckla automatiserade tester samt ta fram verktyg och ramverk för att underlätta testprocessen för utvecklare och testare. Du får även stora möjligheter att strategiskt påverka vår inriktning inom testutvecklingen på företaget.

Du kommer att:
  • Utveckla verktyg och ramverk som stödjer testprocessen
  • Utveckla automatiserade tester
  • Arbeta strategiskt och vidareutveckla testprocesser kring automatisering.
  • Ha ett nära samarbete med utvecklare och testare för att förbättra utvecklingsprocessen.
Vem är du?

Vi tror att du är en kompetent utvecklare som har ett intresse för testautomatisering och testdriven utveckling. Rollen innebär mycket samarbete med kollegor vilket gör att vi letar efter en social och utåtriktad person, som tillsammans med andra levererar innovation och kvalitet.
Du är informativ och prestigelös, ser till helheten och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av agila metoder och processer.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Rebecca Vall
Telefon 090-160532
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 19 maj 2019 (25 dagar kvar)