Systemutvecklare till myndighet

Systemutvecklare till myndighet

Till en myndighet med stor utvecklingsavdelning i Umeå söker vi nu två Systemutvecklare. Uppdraget är på heltid med start så snart som möjligt och minst till årsskiftet 2021. Har du lång erfarenhet utav Java och vill jobba på en stor utvecklingsavdelning som är viktiga för Sverige och samhället. Skicka då in din ansökan redan idag! Du behöver bara ha 2 års tidigare erfarenhet!

Om tjänsten

Som Systemutvecklare arbetar du agilt med tät kundkontakt, frekventa leveranser och stor flexibilitet och förändringsbenägenhet. Stort ansvar läggs på de tvärfunktionella teamen att angripa och lösa problem på bästa sätt samt att bidra till sin egen förbättringsresa. Produktägarna säkerställer löpande att vi jobbar med rätt saker utifrån samhällets behov.

Myndigheten behöver nu förstärkning i form av en senior systemutvecklare som kan bidra till teamets framgångar. De tvärfunktionella teamen jobbar med sina uppgifter från "ax till limpa" där alla olika discipliner såsom arkitektur, krav, design, utveckling, test, testautomation, dokumentation, release och driftsättning ingår. Dom strävar efter rollöverskridande arbete inom teamen och du förväntas kunna bidra inom flera av dessa områden.

Du är en lagspelare som är van att bygga långsiktiga relationer och du utvecklas tillsammans med dina teamkollegor i arbetet.

Utveckling sker bl.a. i Java, JEE, JSP, Angular, Spring och Groovy. Versionshantering sker i Git och automation med hjälp av Jenkins. I deras nuvarande plattform använder dom Web Logic Server och nästa plattform är baserad på Open Shift.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som systemutvecklare: Du har minst 2 års sammanlagd dokumenterad erfarenhet från utvecklingsarbete i Java, JEE eller Spring.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 22 apr 2019 (2 dagar kvar)