Systemutvecklare till kund i Umeå

Systemutvecklare till kund i Umeå

Om du uppskattar att arbeta i en platt organisation med snabba beslutsvägar, arbeta agilt och se resultatet av ditt arbete i praktiken, eller om du är intresserad av kvalitet, testning, teknik och innovationer - då är detta tjänsten för dig. Vi söker en programmerare för kunds räkning. Kunden har ett egen utvecklat styrsystem och dom är nu i tagen att utveckla nästa generation styrsystem. Urval sker löpande så sök redan idag.

Om tjänsten

Som utvecklare på det här bolaget kommer du främst att arbeta med utveckling och support av deras styrsystem för produktionen. En del av systemet behöver uppgradera sin kod, så här har du möjlighet att förbättra, anpassa och uppgradera utefter kundens önskemål. Som utvecklare arbetar du nära dina kollegor och i nära kontakt med kund varav det krävs en kommunikativ person.

Du kommer att ingå i ett team av ca 5 personer där alla arbetar tillsammans och alla utgör en viktig del av arbetet, vilken roll du tar varierar. Här får du möjlighet att följa hela processen och se resultatet av ditt eget bidrag till arbetet. Du erbjuds en varierad roll, men mycket ansvar, med nya utmaningar och möjligheten att forma framtida utvecklingsprocessen.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av programmering. Gärna en akademisk utbildning med intresse för objektorienterad programmering och Open Sorce. Vi ser gärna att du är bekant med språk som Linux, Python eller Java. Meriterande är kunskaper i lågnivåspråk, testning, PLC och elektronik.

Som person är du kundorienterad, noggrann, analytisk och trivs med att lösa problem. Har passion för data och programmering, att utveckla nya lösningar, samt anpassningar och uppgraderingar. Du är bekväm i att arbeta självständigt, men samtidigt vara en aktiv medlem i gruppen och kunna arbeta efter riktlinjer.

Goda kunskaper i engelska är ett krav, norska och finska meriterande.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Helena Forsberg
Telefon 072-079 08 69
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 19 dec 2019 (9 dagar kvar)